Yleistä RaviliigastaMikä ihmeen Raviliiga!

Raviliigassa jääkiekko ja ravit lyövät kättä päälle. Liigajoukkueet ja raviradat ympäri Suomen muodostavat raviliigan ja hankkivat kimppaomisteisia ravihevosia, joiden osuudet myydään lätkä- ja ravifaneille. Mukana on kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa.

Raviliigahevoset

Raviliigojen kimppahevoset on hankittu puolitoistavuotiaina hevoshuutokaupasta Ypäjältä ja niiden omistaminen päättyy vuoden 2020 lopussa. Pääset projektin aikana seuraamaan lämminveristen ravihevosten uraa ja kehitystä huippu-urheilijoiksi aina niiden 4-vuotiskauden loppuun asti. Pääset tapaamaan hevostasi ja tutustumaan ravitallin elämään Raviliigan aikana.

Taustalla osaavat tiimit

Jokaisella raviliigahevosella on oma ammattiravivalmentaja ja osaava tiimi tukenaan. Raviliigojen vetäjät tiedottavat aktiivisesti hevosen kuulumisista omistajilleen. Hevosista tai raveista sinun ei tarvitse tietää mitään. Matkan varrella oppii!

Omistaminen kimpassa on cool

Omistamisen lisäksi voittaminen kimpassa on monikertainen ilo! Raviliigat ja hevoset kilpailevat myös keskenään. Eniten palkintorahoja projektin aikana tienanneen ravurin omistava Raviliiga-joukkue palkitaan Ravigaalassa. Ja mikä parasta, Raviliiga-joukkueiden tuotoista puolet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen!

Edut

Jokainen Raviliigan osakas saa oman joukkueensa personoidun omistajakortin. Omistajakortti on paitsi todiste hevosenomistajuudesta, myös etukortti. Mitä etuja sillä saa, missä ja milloin – tarkista se alla olevasta listasta. Osa eduista on joukkuekohtaisia. Pääsääntöisesti saat ilmaisen sisäänpääsyn raviradalle, kun oma hevosesi juoksee (suurkilpailut on rajattu pois.). Vapaa sisäänpääsy kotiradan kaikkiin raveihin on useammallakin joukkueella.

Kuinka toimin, että pääsen mukaan?

Lunasta oma osuutesi verkkokaupasta. Osuuden hinta on 100 euroa eikä sinulle kerry mitään muita kuluja Raviliigan aikana. Tutustu ennen ostoa Raviliigan sääntöihin. Hevosen omistamisen iloa ja jännitystä et tätä helpommalla saa mistään!

Kysyttävää?

Lisätietoja Raviliigasta:

raviliiga@hippos.fi

tai
Suomen Hippos ry
Markkinointi- ja tapahtumakoordinaattori
Hanna Närhinen
puh. 040 621 4424
hanna.narhinen@hippos.fi