Raviliiga TPS

IMG_2254.JPG

classmate match

s. 11.5.2016

isä S.J.’s Caviar

emä Hawaiian Delight

emänisä Muscles Yankee

Classmate Match

Classmate Matchin osuudet eivät toistaiseksi ole myynnissä hevosen loukkaantumisen vuoksi. Lisätietoja antaa kimpanvetäjä Tommy Juuma, raviliigatps@turunhippos.fi

Raviliiga TPS:n hevonen on Classmate Match eli “Maisa”. Hevonen ehti suorittaa koelähdön 2-vuotiaana, mutta kolmevuotiskausi on tuonut epäonnea Raviliiga TPS:lle. Maisa loukkasi jalkaansa keväällä niin, että vamma vaati leikkaushoitoa. Toistaiseksi tamma on sairaslomalla ja toipuu rauhassa loukkaantumisestaan. Sairaslomansa vuoksi Maisa on muuttanut valmentajansa Harri Koivusen ravitallilta pois rauhalliseen toipumistalliin.

Maisan ovat kasvattaneet yhdessä Punkarin Hevostalli Ky sekä Maini ja Saku Mikkola. Heidän kasvattamiaan Match-hevosia myytiin Ypäjän huutokaupassa 2017 myös kolmelle muulle Raviliigalle. “Maisa on iloinen, temperamenttinen ja työtään rakastava“, kimpanvetäjä Tommy Juuma kuvailee tammaa.

Tutustu tarkemmin Maisan sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Harri Koivunen ja olli koivunen

Classmate Matchia valmentaa Harri Koivunen, joka pitää valmennustalliaan Turun raviradalla. Koivunen on yksi Suomen tunnetuimmista valmentajista ja kolmena edellisenä kautena hänen valmennustalliinsa on tullut yli 100 voittoa kaudessa. Koivunen on profiloitunut lämminveristen valmentajana, mutta ohjastajana hän on voittanut ravikuninkuuden suomenhevosori Erikassonilla.

Mukana Maisan valmennuksessa on myös Harrin poika Olli Koivunen, joka puolestaan on aivan Suomen ajajaliigan kärkeä. Nuorempi Koivunen voitti 166 lähtöä vuonna 2018. Olli Koivunen tunnetaan myös valtavana TPS-fanina. Aina, kun Olli Koivunen voittaa, soi TPS:n maalilaulu Hunajata Hunajata.

harri_koivunen.jpg

harri koivunen

Cityravit_Olli_Koivunen0417ju.JPG

olli koivunen

Motto

“Kulta on värimme.”

Tommy Juuma

Raviliiga TPS:n kimpanvetäjänä toimii Tommy Juuma. Tommy on pitkän linjan raviharrastaja, jolla on suuri ravisydän ja tahtoa kehittää lajia pienin palasin eteenpäin, pala kerrallaan. Ota yhteyttä raviliigatps@turunhippos.fi

Metsämäen ravirata

Raviliiga TPS:n ja Classmate Matchin kotirata on Turussa sijaitseva Metsämäen ravirata. Metsämäen raviradalla järjestetään raveja ympäri vuoden. Suurin kilpailutapahtuma on Pohjoismaiden Mestaruus kylmäverisille, joka ravataan syyskuussa.