Raviliiga Tappara

Marschall_Match_Taneli_Sade_Jyvaskyla_190219_kuva_Suomen_Hippos_Hanna_Laakso_(9).JPG

marschall match

s. 4.5.2016

isä Zola Boko

emä EL Miss Uptown

emänisä Andover Hall

Marschall Match

Raviliiga Tapparan hevonen on Marschall Match eli “Sheriffi”. Sheriffi valmentautuu Tuija Irrin tallilla Sastamalassa. Sheriffi on erittäin lupaava ravurinalku. Sheriffi aloitti uransa ylivoimavoitolla Killerin raviradalla helmikuussa 2019, eikä se oli jäänyt positiivisesti uransa aloittaneen ruunan viimeiseksi voitoksi. Sheriffin valmennuksessa on mukana koko Irrin raviperhe, vastuuvalmentaja Tuijan lisäksi hevosen päivittäisessä elämässä isossa roolissa ovat myös Jonna Irri ja Taneli Säde.

Sheriffi on esiintynyt raviratojen lisäksi muun muassa Ideaparkissa järjestetyissä Lumiraveissa. Ruuna on ottanut edustustehtävät rauhallisesti. “Sheriffi on itsevarma, atleettisen raamikas ja hyväkäytöksinen”, kimpanvetäjä Heli Haapanen kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Sheriffin sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Hyväntekeväisyyskohde

Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa, lahjoitetaan 50 prosenttia joukkueen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Raviliiga Tapparan hyväntekeväisyyskohde on Ville Niemisen rahasto. Rahasto tukee Tapparan vähävaraisia junioripelaajia.

Tuija Irri

Marschall Matchin valmentaja on Tuija Irri. Irri valmentaa perheensä kanssa ravihevosia Sastamalassa ja Teivon raviradalla. Sheriffi valmentautuu Irrien päätilalla Sastamalassa. Irrin valmennettavat ovat menestyneet nousujohteisesti viime vuosina. Yksi hänen menestyshevosistaan on Majestic Man, joka tunnetaan sosiaalisesta mediasta myös Orpovarsa Taistona. Valmentajana Irri on painottunut lämminveriseen ravihevosiin, mutta häneltä löytyy tallistaan myös muutamia suomenhevosia.

Motto “Perhe on pahin ja perhe on paras.“

Heli Haapanen

Raviliiga Tapparan kimpanvetäjä on Heli Haapanen. Tappara-fani Heli Haapanen hyppäsi kesken Raviliigan Tapparan kimpanvetäjäksi, mutta hän on päässyt heti sinuiksi sekä Raviliigan että Sheriffin kanssa. Ota yhteyttä raviliiga.tappara@teivo.fi

Raviliiga Tapparan kotirata on tietysti Teivon ravirata, joka sijaitsee Tampereen ja Ylöjärven rajalla. Teivossa järjestetään raveja ympäri vuoden. Raviradan suurin kilpailu on Kriterium, joka järjestetään lokakuussa. Teivon ravirata on myös Raviliiga Ilveksen Rehabin kotirata.