Raviliiga Sport

BeastMode.jpg

beast mode

s. 6.5.2016

isä Muscles Yankee

emä Arctic Light

emänisä Viking Kronos

Beast Mode

Raviliiga Sportin hevonen on Beast Mode eli “Peikko”. Peikko valmentautuu Kati Lindsbergin tallilla Alajärvellä. Peikko valmentautuu rauhalliseen, mutta määrätietoiseen tahtiin kohti kilparatoja. Se ei vielä 2-vuotiaana tehnyt yhtään virallista suoritusta raviradoilla. Peikon valmentaja Lindsberg kuitenkin tunnetaan siitä, että hän valmentaa hevosiaan rauhassa ja tuo ne radoille erittäin valmiina kilpahevosina.

Peikolle voi siis luvata hyvää ja menestyksekästä tulevaisuutta raviradoilla. Peikon on kasvattanut Riikka Avotie, joka on viime vuosina satsannut erityisen paljon omaan kasvatustoimintaansa. “Peikko on ihmisrakas superlahjakkuus”, kimpanvetäjä Timo Krankkala kuvailee.

Tutustu tarkemmin Peikon sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Kati Lindsberg

Beast Moden valmentaja on Kati Lindsberg. Lindsberg pitää pientä, mutta laadukasta valmennustallia Alajärvellä. Hänen hevosensa kilpailevat hurjalla voittoprosentilla, vuonna 2018 hänen valmentamiensa hevosten voittoprosentti oli perätä 28. Lindsberg oli ensimmäinen naisvalmentaja, joka on palkittu Vuoden valmentajana. Hän oli Vuoden valmentaja vuonna 2012. Lindsbergin tallin erikoisuutena on se, että hän ottaa valmennukseensa pelkästään oreja ja ruunia.

lindsberg_viitaluoma.jpg

Kati lindsberg

Motto

“Yritä aina huipulle.”

Timo Krankkala

Raviliiga Sportin kimpanvetäjä on Timo Krankkala. Hän on ravialan ja muunkin urheilun moniosaaja. Krankkala on itsekin monessa kimppahevosessa mukana. Ota yhteyttä raviliiga@powerpark.fi

Powerparkin ravirata

Raviliiga Sportin kotirata on Suomen uusin rata Powerparkin ravirata. Powerparkin raviradalla järjestetään juhannuksen suurimmat ravijuhlat. Nordic Kingissä kilpailevat Pohjoismaiden parhaat kylmäveriset. Powerparkin raviradalla kaikki on tehty ajatuksella katsomosta kilpailijoiden olosuhteisiin.