Raviliiga SaiPa

1L5A0243.JPG

royal date

s. 6.4.2016

isä RC Royalty

emä Ulla Kemp

emänisä Victory Cruise

Royal Date

Raviliiga SaiPan hevonen on Royal Date eli “Ronja”. Raviliigan alkutaipaleella Ronjaa valmensi Ilkka Pyysalo, joka opetti Ronjalle raviurheilun aakkoset. Hyvän alun raviurheiluun saatuaan Ronja siirtyi Matti Nisosen valmennukseen Taipalsaareen. Ronjan on kasvattanut Medi-Eira Oy, ja Ronjan isoveli Swagman oli nuorempana muun muassa Kriterium-finaalissa.

Ronjaa on valmennettu määrätietoisesti kohti kilparatoja, ja ensimmäinen palkinto siitä saatiin toukokuussa Mikkelissä, kun tamma nappasi ensimmäisen mitalisijansa ollen kolmas lähdössään. “Ronja on rauhallinen ja elegantti, mutta pinnan alta löytyy sopivasti särmikkyyttä”, kimpanvetäjä Anne Nisonen kuvailee.

Tutustu tarkemmin Ronjan sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Hyväntekeväisyyskohde

Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa, lahjoitetaan 50 prosenttia joukkueen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Raviliiga SaiPan hyväntekeväisyyskohde on Etelä-Karjalan Keskussairaalan lastenosasto.

Matti Nisonen

Royal Datea valmentaa Matti Nisonen, joka pitää talliaan Taipalsaaressa. Nisonen on tullut raviyleisölle tutuksi erityisesti Saaga S:n ohjastajana. Saaga S on kolminkertainen ravikuningatar. Valmentajana Nisonen on menestynyt myös mukavasti, hän valmensi myös edellistä Raviliiga-hevosta Lappeenrannassa. Nisosen talli on pieni valmennustalli, hänellä on valmennuslistallaan alle kymmenen hevosta.

MAttiNisonen2.jpg

Matti nisonen

Anne Nisonen

Raviliiga SaiPan kimpanvetäjänä toimii Anne Nisonen. Hän on tehnyt koko työuransa raviurheilun parissa ja koko hänen perheensä on myös mukana lajin parissa. Ota yhteyttä raviliigasaipalappeenranta2017@gmail.com

Lappeen ravirata

Raviliiga SaiPan kotirata on Lappeen ravirata Lappeenrannassa. Lappeenrannan vuoden suurin ravikilpailu on Villinmiehen Tammakilpa, joka ajetaan aina syksyisin. Innokkaat ravikävijät voivat käydä vuoden ympäri Lappeenrannan raveissa.