Raviliiga Pelicans


irma2.jpg

Piece of glory “irma”

s. 27.3.2016

isä Zola Boko

emä I’m Lucky Lady

emänisä Cotton Hanover

Piece Of Glory

Raviliiga Pelicansin alkuperäisen hevosen Stonecapes Sylvien loukkaannuttua ja siirryttyä siitostammaksi, joukkueelle vuokrattiin Homebeach Farmin kasvattama ja omistama tamma Piece Of Glory eli “Irma”. Irma on muiden Raviliiga-hevosten tapaan syntynyt vuonna 2016 ja sen leasingsopimus on voimassa Raviliigan loppuun asti eli vuoden 2020 loppuun asti.

Irman emä I’m Lucky Lady on jättänyt muun muassa huipputamma Piece By Piecen, joka voitti uransa aikana esimerkiksi Arvid Åvallin Tammaderbyn ja Tammavaltikan. Irman isä on Zola Boko, joka on myös kolmen muun Raviliiga-hevosen isä. Sukunsa perusteella Irmasta voidaan siis odottaa hyvää kilpahevosta.

Kun Irma vuokrattiin Raviliiga Pelicansille elokuussa 2019, se ei ollut juossut vielä yhtään virallista lähtöä. Edellisen Pelicans-hevosen loukkaannuttua juuri kilpailemisen kynnyksellä, Irman hankkiminen oli hyvää jatkumoa siitä, mihin pisteeseen Raviliiga Pelicans oli jäänyt. Irma on starttikuntoinen, ja sen ensimmäinen lähtö nähdäänkin jo 28. elokuuta Vermossa, joten osakkaat pääsevät heti nauttimaan kilpailujännityksestä.

Tutustu Irman sukuun ja kilpailutuloksiin Heppa-järjestelmässä.

Juha utala

Juha Utala on Piece Of Gloryn valmentaja. Utalan valmennustalli sijaitsee Hollolassa, hän valmentaa samassa pihapiirissä toisen menestyneen valmentajan, Esa Holopaisen kanssa. Utala on menestynt sekä lämminverisillä että suomenhevosilla. Lämminverisistä hänen menestyshevosiaan ovat olleet muun muassa Irman sisko Piece By Piece, Little Sealord ja Derby-voittaja Quicksilver Kemp. Suomehevosista Utala on menestynyt esimerkiksi Fransin kanssa.

Juha_Utala.jpg

juha utala

Johanna Heinonen

Raviliiga Pelicansin kimpanvetäjänä toimii Johanna Heinonen. Heinonen on kokenut kimpanvetäjä, hän on toiminut muun muassa Lahden ensimmäisen Raviliigan kimpanvetäjänä. Tuolloin Stonecapes Olive voitti Raviliigan. Heinonen toimi myös Jokimaan Kuninkuusravien 2019 tiedottajana. Ota yhteyttä raviliiga.lahti.pelicans@gmail.com

Jokimaan ravirata

Stonecapes Sylvien kotirata on Lahdessa sijaitseva Jokimaan ravirata. Jokimaalla järjestetään vuosittain yksi Suomen suurimmista ravitapahtumista Suur-Hollola. Vuonna 2019 Jokimaalla järjestettiin myös Suomen valovoimaisin ravitapahtuma Kuninkuusravit.

Stonecapes Sylvie

Raviliiga Pelicansin hevonen oli Raviliigan alussa Stonecapes Sylvie eli “Sylvi”. Sylvi valmentautui Jokimaan raviradalla Juuso Holttisen tallilla. Sylvi suoritti tyylipuhtaasti koelähdön 2-vuotiaana, mutta loukkaantui 3-vuotiaana niin, että eläinlääkäri suositteli tammalle siitosuraa. Sylvi myytiin siitostammaksi, ja tilalle hankittiin leasingsopimuksella Piece Of Glory.

StonecapesSylvie2_SatuPitkänen.jpg

stonecapes sylvie

s. 19.3.2016

isä Broadway Hall

emä Fast Food U.S.

emänisä S.J.’s Caviar