Raviliiga Pelicans

StonecapesSylvie2_SatuPitkänen.jpg

stonecapes sylvie

s. 19.3.2016

isä Broadway Hall

emä Fast Food U.S.

emänisä S.J.’s Caviar

Stonecapes Sylvie

Raviliiga Pelicansin hevonen on Stonecapes Sylvie eli “Sylvi”. Sylvi valmentautuu Jokimaan raviradalla Juuso Holttisen tallilla. Sylvin ovat kasvattaneet Maini ja Saku Mikkola ja tamman sisarukset ovat menestyneet hienosti. Sylvi suoritti tyylipuhtaasti koelähdön 2-vuotiaana, mutta valmentajan mukaan hevonen ei ala kilpailla aivan yhtä aikaisin kuin osa Raviliiga-hevosista. Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan usein, ja Sylviltäkin on lupa odottaa hyviä suorituksia tulevaisuudessa.

Sylvillä on useita samanikäisiä valmennuskavereita, joiden mukana se valmistautuu tulevaan kilpauraansa. “Sylvi on fiksu ja kiltti, mutta samalla luonteikas ja raamikas tamma”, kimpanvetäjä Johanna Heinonen kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Massin sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Juuso Holttinen

Juuso Holttinen on Stonecapes Sylvien valmentaja. Holttinen kuuluu valmentajissa nuorempaan sukupolveen. Holttinen pitää valmennustalliaan Jokimaan raviradalla. Hänen valmennettavansa kilpailevat todella hyvällä menestyksellä, ja Holttinen onkin satsannut laadukkaisiin hevosiin koko uransa ajan. Viime aikoina hänen valmennuslistallaan on ollut enemmän ja enemmän nuoria hevosia.

IMG_5264.JPG

juuso holttinen

Motto

“Kun jotain tehdään, tehdään se kunnolla!”

outi sairinen

Raviliiga Pelicansin kimpanvetäjänä toimii Outi Sairinen. Sairinen hyppäsi Raviliiga Pelicansin kimpanvetäjäksi keväällä 2019, ja jatkaa kimpanvetäjänä ainakin Kuninkuusraveihin asti. Edellinen kimpanvetäjä Johanna Heinonen toimii Kuninkuusravien tiedottajana, ja siksi Outi Sairinen ottaa vastaan Raviliiga Pelicansin vetämisestä toistaiseksi. Ota yhteyttä raviliiga.lahti.pelicans@gmail.com

Jokimaan ravirata

Stonecapes Sylvien kotirata on Lahdessa sijaitseva Jokimaan ravirata. Jokimaalla järjestetään vuosittain yksi Suomen suurimmista ravitapahtumista Suur-Hollola. Vuonna 2019 Jokimaalla järjestetään myös Suomen valovoimaisin ravitapahtuma Kuninkuusravit.