Raviliiga KooKoo

Fruttifero Luca Mikkeli kuvaaja Teija Ahola.jpg

fruttifero luca

s. 3.5.2016

isä Broadway Hall

emä Frutti Luca

emänisä S.J.’s Photo

Raviliiga KooKoon hevonen on Fruttifero Luca eli “Luca”. Lucaa valmentaa kouvolalainen Marko Heikari. Luonteeltaan mukava ja rauhallinen Luca on hurmannut kaikkien sydämen. Luca on käynyt myös jäähallilla ihastuttamassa jääkiekkoväkeä ja esittäytynyt useasti myös raviyleisölle. Lucalla on hyvä työmotivaatio, mutta se myös olla kärsivällisesti kaikkien ihailijoiden rapsuteltavana.

Lucan on kasvattanut KaimaCom Oy, jonka tunnetuin kasvatti on Extreme Luca. 2-vuotiaana Luca suoritti hyvällä tyylillä koelähdön ja ensimmäisen kilpailunsa Luca juoksi kesäkuussa 2019 sijoittuen hienosti toiseksi. “Luca on fiksu herrasmies, joka hurmaa kaikki olemuksellaan”, kimpanvetäjä Minni Majoniemi kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Lucan sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Hyväntekeväisyyskohde

Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa, lahjoitetaan 50 prosenttia joukkueen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Raviliiga KooKoon hyväntekeväisyyskohde on PoKLi ry (Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ry). Lahjoitus kohdistetaan vähävaraisten lasten ja nuorten jääharrastuksen tukemiseen.

Marko Heikari

Fruttifero Lucaa valmentaa Marko Heikari, joka valmensi myös edellistä Kouvolan Raviliigan hevosta Despinaa. Heikarilla on toimintaa sekä kotitilallaan että Kouvolan raviradalla. Luca valmentautuu raviradalla sijaitsevalla tallilla. Heikari ohjastaa lähes aina itse omia valmennettaviaan, ja hänet nähdään usein myös lainaohjastajana toisten valmennettavilla hevosilla. Heikari pyörittää kohtuullisen pientä valmennustoimintaa, sillä hänen tallissaan valmentautuu alle kaksikymmentä hevosta.

Marko_Heikari_ja_Etupassi_Lumiravit_2018_photo_Hanna_Heinonen_www.hannaheinonen.com.jpg

marko heikari

Motto

“Usko itseesi, ja siihen mitä teet”

Minni Majoniemi

Raviliiga KooKoon kimpanvetäjänä toimii Minni Majoniemi, joka tuli tutuksi kouvolalaisille jo edellisessä Raviliigassa. Hevoset ja raviurheilu ovat kuuluneet kimpanvetäjän elämään isona osana jo lapsuudesta asti. Ota yhteyttä raviliiga@kookoo.fi

Kouvolan ravirata

Fruttifero Lucan kotirata on Kouvolan ravirata, jonka alueella Luca myös asuu. Kouvolan suurin kilpailu on myös kansainvälisesti tunnettu Kymi Gran Prix, joka kilpaillaan kesäkuussa. Lisäksi Kouvolassa ajetaan syksyllä 3-vuotiaiden suurkilpailu Kymenlaakso-ajo. Kouvolassa kilpaillaan ympäri vuoden raveja.