Raviliiga Kärpät

Mercedes Match Santtu Raitala Kajaani 12072019 kuva Anu Kovalainen.jpg

mercedes match

s. 24.5.2016

isä Zola Boko

emä Princess Angelina

emänisä Credit Winner

Mercedes Match

Raviliiga Kärppien hevonen on Mercedes Match eli “Mersu”. Mersu valmentautuu Lumijoella Katja Melkon menestystallissa. Mersulla on paljon samanikäisiä treenikavereita ja samalta tallilta on tullut useita nuorten ravihevosten suurkilpailuissa pärjänneitä hevosia. Mersun ensimmäiset startit pilaantuivat laukkoihin, mutta ravirytmin löydyttyä tamma on ehtinyt napata jo ensimmäisen suurkilpailukarsinnan voittonsa. Tammakriteriumin finaalipaikan varmistuttua Mersun osuudet myytiin loppuun!

Tamman on kasvattanut Punkarin Hevostalli Ky, myös muita Match-hevosia myytiin kolmelle Raviliigan joukkueelle. Mersun isoveli Zogo Match pärjäsi viime vuonna erinomaisesti ja samaa on lupa odottaa myös Mersulta. “Mersu on kiltti, viisas ja kovaluontoinen. Oman arvonsa tunteva prinsessa, joka tekee asiat niin kuin itse haluaa”, kimpanvetäjä Viena Kauppi kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Mersun sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Hyväntekeväisyyskohde

Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa, lahjoitetaan 50 prosenttia joukkueen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Raviliiga Kärppien hyväntekeväisyyskohde Kärppä Alumnin Oulu-rahasto, jolla tuetaan alueen perheiden jääkiekkoharrastusta.

Katja Melkko

Mercedes Matchia valmentaa Katja Melkko, joka pitää talliaan Oulun kupeessa Lumijoella. Melkolla on myös toimintaa Ruotsissa. Melkon valmennustoiminta on kasvanut ripeään tahtiin viime vuosina, ja hänen valmennuksessaan on jo lähes 30 hevosta. Melkon tallissa valmentautuvat huippuhevoset kuten Elian Web ja Vixus. Tallin toiminnassa on mukana myös Melkon puoliso Janne Soronen, joka myös ohjastaa usein Melkon valmennettavia hevosia raveissa.

Vixus_Kriterium8.jpg

katja melkko

Motto

“Ajattele suuria, mutta nauti pienistä.”

Viena Kauppi

Raviliiga Kärppien kimpanvetäjä on Viena Kauppi. Kauppi on raviurheilun moniosaaja, hän on työskennellut ravitalleilla ja on tiiviisti mukana myös Oulun raviradan toiminnassa. Ota yhteyttä raviliiga@oulunravit.fi

Äimäraution ravirata

Mercedes Matchin ja Raviliiga Kärppien kotirata on Oulussa sijaitseva Äimäraution ravirata. Oulussa ravataan vuoden ympäri kilpaa, ja suurimpia kilpailuja raviradalla ovat Oulu Express ja Number One. Äimärautiolle on myös valmistunut uusi hieno ravintolakatsomo edellisen tuhouduttua tulipalossa.