Raviliiga JYP

IMG_5259_kuva_Mirva_Korhonen.JPG

juliane de veluwe

s. 11.3.2016

i. Brad de Veluwe

e. Riding Lady

ei. Express Ride

Juliane de Veluwe

Raviliiga JYP:n hevonen on Juliane de Veluwe eli “Juuli”. Juuli asuu Uuraisilla Tanja Soukan pienessä valmennustallissa. Juulin on kasvattanut Lars Ingman Oy Ab, joka on kasvattanut useita menestyshevosia. Heidän kasvattinsa on myös Juulin isä Brad de Veluwe, joka on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaishevosista. Juulin suku siis velvoittaa menestykseen ja hevonen on myös olemukseltaan todella kaunis musta “hurrikaanitamma”.

Juuli ei vielä 2-vuotiaana tehnyt virallisia suorituksia raviradoilla, mutta kävi esittäytymässä raviyleisölle kotiradallaan Jyväskylän Killerin raviradalla. Tyypillisesti lämminveriset ravihevoset tulevatkin radoille 3-vuotiaana, joten tänä vuonna Juulin omistajat pääsevät varmasti jännittämään hevosensa kilpailuja raviradoilla. “Juuli on utelias, seurallinen ja nopeasti oppiva”, kimpanvetäjä Mirva Korhonen kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Juulin sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Tanja Soukka

Raviliiga JYP:n Juulia valmentaa Tanja Soukka. Soukalla on pieni valmennustalli Uuraisilla. Valmennuksessaan hänellä on alle kymmenen hevosta. Soukan mainetta valmentajana on viime aikoina nostanut hienosti menestynyt Caakao. Lisäksi Soukka on valmentanut Siiriusta, joka kilpaili myös suomenhevosten tammahuipulla ja osallistui Ravikuningatar-kilpailuunkin.

Motto: “Motivaatio on sitä, että unelmien päälle vedetään työhaalarit.”

Mirva Korhonen

Raviliiga JYP:n kimpanvetäjänä toimii Mirva Korhonen. Hän on erittäin innostunut raviurheilusta, ravihevoset veivät mennessään jo lapsuudessa. Ota yhteyttä jyp.raviliiga@gmail.com

Killerin ravirata

Juliane de Veluwen kotirata on Jyväskylässä sijaitseva Killerin ravirata. Killerin vuoden suurimmat kilpailut ajetaan kesällä, kesäkuussa kilpaillaan lämminveristen Killerin Eliitti ja elokuussa suomenhevosten Derby. Killerin raviradalla järjestetään raveja ympäri vuoden.