Raviliiga Jukurit

Tingaling  Iikka Nurmonen2_kuva_Iita-Maria_Ahtiainen.JPG

tingaling

s. 16.5.2016

isä Timoko

emä Delphi’s Pearl

emänisä Malabar Man

Tingaling

Raviliiga Jukurien hevonen on Tingaling eli “Tinga”. Tinga on valmennuksessa Jouni Hillbomin tallilla Mikkelissä. Tingaling oli Raviliigan ensimmäinen hevonen, joka aloitti kilpailemisen. Tamma näytti heti ensimmäisessä kilpailussaan lahjakkuutensa, ja voitti lähdön helposti Iikka Nurmosen ajamana. Tingaling on antanut tasaiseen tahtiin jännitettävää omistajilleen kilpailemalla säännöllisesti.

Tingan tähtäimessä ovat erityisesti nuorille tammoille suunnatut suurkilpailut. Annamari Sipilän kasvattama Tinga on hyväsukuinen ravihevonen, jolta on lupa odottaa paljon kilparadoilta. “Tinga on rohkea ja sinnikäs sekä menevä ja utelias ranskatar”, kimpanvetäjä Helen Kontturi kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Tingan sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Hyväntekeväisyyskohde

Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa, lahjoitetaan 50 prosenttia joukkueen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Raviliiga Jukurien hyväntekeväisyyskohde on Etelä-Savon liikunta ry, kohdennettuna lasten ja nuorten liikkumiseen.

Jouni Hillbom

Jouni Hillbom on Raviliiga Jukurien Tingalingin valmentaja. Hillbom pitää pientä valmennustallia Mikkelissä. Hän kilpailee ahkerasti omilla valmennettavillaan myös Ruotsin puolella. Hillbomilla on myös kasvatustoimintaa, ja useat hänen valmennettavista hevosistaan ovat myös syntyneet Hillbomin tallilla. Tunnetuimpia Hillbomin valmennettavia hevosia ovat olleet Mandolino ja Cherry Chapstick. Ennakkoluulottomasti hevosiaan kilpailuttava Hillbom asettaa aina rohkeita tavoitteita hevosilleen.

Tingaling_Jukurit.jpg

Jouni hillbom

Motto

“Aina tulee huominen, joka on mahdollisuus.”

Helen Kontturi

Raviliiga Jukurien kimpanvetäjä on Helen Kontturi, jolla on vuosien kokemus kimpanvetäjänä. Hän huolehtii myös muiden Hillbomin tallissa asuvien kimppahevosten asioiden tiedottamisesta. Ota yhteyttä raviliigamikkelijukurit2017@gmail.com

Mikkelin ravirata

Raviliiga Jukurien kotirata on Mikkelin ravirata. Erityisesti ravirata tunnetaan yhdestä Suomen suurimmasta ravitapahtumasta, St Michelistä. St Michel -ravit järjestetään vuosittain heinäkuussa. Mikkelin raviradalla ajetaan kilpaa suurimmaksi osaksi kesällä.