Raviliigan joukkueet

Raviliigassa kilpailee kaksitoista joukkuetta. Mukana on yksitoista ravirataa ja kaksitoista jääkiekon Liiga-joukkuetta. Tutustu joukkueisiin ja hevosiin alta, ja päätä mikä on suosikkisi! Voit lunastaa osuuden Raviliigan verkkokaupasta. Yksi osuus maksaa 100 euroa eikä Raviliigan aikana kerry osuuden omistajalle muita kuluja. Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa jokaisen Raviliiga-joukkueen tuotoista puolet lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

 
 
Raviliiga_HIFK_Mascate_Match_Pekka_Korpi_Kouvola_031118_kuva_Suomen_Hippos_Hanna_Laakso(1).JPG

HIFK - mascate match

HIFK:n hevosen valmentaja Pekka Korpi on elävä legenda suomalaisessa raviurheilussa. Hänen valmentamansa hevoset ovat niittäneet menestystä myös kansainvälisesti. HIFK:n hevonen Mascate Matchin eli ”Massin” ura on alkanut loisteliaasti voittojen tiellä. Tamma on menestynyt myös kansainvälisissä huippulähdöissä.

 
CallelaExclusive3_RillaLaine.jpg

hpk - callela exclusive

Hämeenlinnassa ei ole omaa rataa, joten HPK tekee yhteistyötä Forssan raviradan kanssa. HPK: hevonen on Callela Exclusive eli ”Eemeli”, jota valmentaa tasaista nousua Suomen valmentajakartalla tekevä Ville Mäkelä. Mäkelä on tuttu näky myös suurkilpailujen seremoniamestarina. Pian osat vaihtuvat, kun Eemeli vie valmentajansa palkittavaksi seremoniakehään!

 
Rehab Teivo Hanna Laakso.jpg

ilves - rehab

Ilveksen hevonen Rehab eli ”Ripa” valmentautuu raviurheilun kultaisella ansiomerkilläkin palkitun Markku Niemisen menestystallissa. Nieminen on erityisen tunnettu nuorista hevosistaan, jotka ovat menestyneet ulkomaita myöten. Kumpi voittaa Tampereen Raviliiga-taiston, Ilveksen Rehab vai Tapparan Marschall Match?

 
Tingaling_Jukurit.jpg

Jukurit - Tingaling

Mikkelin ravirata on tunnettu vauhdistaan ja myös Jukurien hevonen Tingaling eli “Tinga” ehti ensimmäisenä Raviliiga-hevosista kilparadoille asti. Valmentaja Jouni Hillbom kilpailuttaa hevosiaan ennakkoluulottomasti ja on luvannut tarjota Tingalingin kanssa elämyksiä kaikille omistajille.

 
IMG_5305_kuva_Mirva_Korhonen_siistitty_el.jpg

jyp - juliane de veluwe

JYP:n hevonen Juliane De Veluwe eli ”Juuli” valmentautuu Uuraisilla Tanja Soukan pienessä tallissa kohti kilparatoja. Juulin suku velvoittaa menestykseen, sen isä on yksi Suomen kaikkien aikojen parhaimmista ravihevosista, Brad De Veluwe. Hurrikaanihevonen valloittaa Raviliigaa myrskyrintamalla!

 
Fruttifero_Luca.jpg

Kookoo - fruttifero luca

KooKoon hevonen Fruttifero Luca eli ”Luca” valmentautuu Kouvolan raviradan ratatallilla. Sen valmennuksesta vastaa Kouvolan tunnetuimpiin valmentajiin kuuluva Marko Heikari. Herrasmiehen luonteella varustettu Luca on musta hurmuri, joka on jo tottunut esiintyjä niin raviradalla kuin yleisötapahtumissakin.

 
MercedesMatch2_AnuLeppänen.jpg

kärpät - mercedes match

Puolen Suomen Raviliiga-joukkueen hevonen on Mercedes Match eli ”Mersu”. Lumijoen huipputiimi Katja Melkko ja Janne Soronen vastaavat hevosen valmennuksesta. Melkon talli on tuottanut useita suurkilpailujen voittajia, ja Oulu useita raviurheilun suurnimiä kuten Jorma Kontio ja Pekka Korpi. Minkälaisiin suurtekoihin Mersu yltää, se jää nähtäväksi!

 
Piece Of Glory kuva Rinna Tammimetsä pää.jpg

pelicans - piece of glory

Pelicansin alkuperäinen hevonen loukkaantui, ja sen vuoksi Stonecapes Sylvie myytiin siitostammaksi. Tilalle hankittiin leasingsopimuksella Juha Utalan valmentama Piece Of Glory eli “Irma”. Irma on aikansa huipputamman Piece By Piecen sisko.

 
RoyalDate_HannaNärhinen.JPG

Saipa - royal date

SaiPan hevonen on Royal Date eli ”Ronja”. Ronjan valmentajana toimii Lappeenrannan tunnetuin ravimies Matti Nisonen. Lappeenrannan ravirata tunnetaan Villinmiehen Tammakilvastaan, joka kilpaillaan aina syyskuussa. Myös Ronja valmentautuu tiiviisti kotiradan suurkilpailu mielessä.

 
1L5A0113.JPG

sport - beast mode

Sportin hevonen on Beast Mode eli ”Peikko”. Sportin kanssa yhteistyötä tekee Suomen uusin ravirata Härmän Powerparkin ravirata. Peikkoa valmentaa alajärveläinen Kati Lindsberg, joka on ehtinyt urallaan jo voittaa Vuoden valmentaja -tittelin. Lindsberg tuo hevoset kilparadoille valmiina voittamaan. Peikolle on siis helppo ennustaa loisteliasta tulevaisuutta.  

 
Marschall Match Teivo Hanna Laakso.jpg

tappara - marschall match

Toisen tamperelaisen joukkueen Tapparan hevonen on Marschall Match eli ”Sheriffi”. Sheriffiä valmentaa Tuija Irri, jonka apuna valmennuksessa on koko Irrin raviperhe. Sheriffin ura on sujunut valoisissa merkeissä, ruuna pääsi muun muassa Oulu Express -finaaliin. Kumpi voittaa Tampereen Raviliiga-taiston, Tapparan Marschall Match vai Ilveksen Rehab?

 
Classmate Match Turku Hanna Laakso.jpg

TPS - Classmate Match

Raviliiga TPS on lopetettu. TPS:n hevonen oli Classmate Match eli ”Maisa”. Maisa valmentautui Turun Metsämäen raviradalla Harri Koivusen tallissa. Maisa loukkaantui 3-vuotiaana, ja syksyllä 2019 se päätettiin myydä siitostammaksi. Samalla Raviliiga TPS:n matka päättyi Raviliigassa.