Raviliiga Ilves

Rehab Mika Forss_Teivo 12020219_kuvaaja Hanna Laakso.JPG

rehab

s. 27.4.2016

isä Revenue

emä Miss Swann

emänisä S.J.’s Photo

Rehab

Raviliiga Ilveksen hevonen on Rehab eli “Ripa”. Ruuna valmentautuu Markku Niemisen tallilla. Hevosella on paljon ikätovereitaan treenikavereina valmistautumassa ikäluokan suurimpiin kilpailuihin. Ripa on toiminut raviradoilla ja edustustilaisuuksissa esimerkillisesti. Hevonen aloittikin helmikuussa 2019 kilpauransa voitokkaasti kotiradallaan Teivossa Mika Forssin ohjastamana ja on sen jälkeen kilpaillut tasaiseen tahtiin. Forss tunnetaan itsekin suurena Ilves-fanina. Hevosen on kasvattanut Jari Pekkarinen ja Ravitalli Hope Ky.

“Ripa on innokas, viisas ja veitikkamainen nuori urheilija”, kimpanvetäjä Satu Laakso kuvailee Ripaa. Rehabin ja Raviliiga Ilveksen kummina toimii kiekkolegenda Raipe Helminen.

Tutustu tarkemmin Ripan sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Hyväntekeväisyyskohde

Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa, lahjoitetaan 50 prosenttia joukkueen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Raviliiga Ilveksen hyväntekeväisyyskohde on Raipe Helmisen säätiö.

Markku Nieminen

Rehabin valmentaja on Markku Nieminen, jolla on valmennustoimintaa sekä Urjalassa että Teivon raviradalla. Nieminen on yksi Suomen menestyneimmistä ammattivalmentajista. Hänet palkittiin raviurheilun kultaisella ansiomerkillä vuonna 2018. Nieminen pyörittää yhtä Suomen suurimmista valmennustalleista ja hänen hevosensa ovat menestyneet myös ulkomailla. Vuosi toisensa jälkeen Niemisen valmennettavat hevoset voittavat ikäluokkien suurkilpailuja, joten Rehabillekin voi odottaa valoisaa tulevaisuutta.

ForssNieminen.jpg

markku nieminen

Satu Laakso

Raviliiga Ilveksen kimpanvetäjä on Satu Laakso, joka tiedottaa Ripan elämästä säännöllisesti sen omistajille. Ravit ja hevoset ovat kuuluneet Sadun elämään jo vuodesta 1972, Ilves ja jääkiekko puolestaan vuodesta 1982. Niin hevosen kuin pukukopinkin haju on tullut tutuksi monissa eri rooleissa lajien sisällä. Ota yhteyttä raviliiga.ilves@teivo.fi

Teivon Ravirata

Raviliiga Ilveksen kotirata on tietysti Teivon ravirata, joka sijaitsee Tampereen ja Ylöjärven rajalla. Teivossa järjestetään raveja ympäri vuoden. Raviradan suurin kilpailu on Kriterium, joka järjestetään lokakuussa. Teivon ravirata on myös Raviliiga Tapparan Marschall Matchin kotirata.