Raviliiga HPK

Raviliiga HPK Callela Exclusive 2018 kuvaaja RillaLaine.jpg

Callela exclusive “Eemeli”

s. 18.4.2016

isä Zola Boko

emä El Miss Order

emänisä Yankee Glide

Callela Exclusive

Raviliiga HPK:n hevonen on Callela Exclusive eli “Eemeli”. Eemeli on syntynyt menestyneen kasvattajan Hannu Nivolan tilalla. Nivolan kasvatit tunnetaan etuliitteestä “Callela”, ja hänet on palkittu Vuoden kasvattajanakin. Raviliiga HPK:n hevonen on siis saanut hyvän alun elämälleen Nivolan tallissa, ja siltä voidaan odottaa paljon myös kilparadoilla. Eemelillä on paljon samanikäisiä kavereita treenilenkeille seuraksi, sillä valmentaja Ville Mäkelä on panostanut viime aikoina paljon nuoriin hevosiin.

Eemelin luonne muuttui 2-vuotiaana raisummaksi, ja se ruunattiin. Näin Eemeli pystyy keskittymään paremmin omaan tekemiseensä niin treeneissä kuin vapaallakin, eikä sen tarvitse välittää tammoista. “Eemeli on hyväkäytöksinen, komea, utelias ja vauhdikas”, kimpanvetäjä kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Eemelin sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä. e

Ville Mäkelä

Eemeliä valmentaa Ville Mäkelä, joka pitää valmennustalliaan Urjalassa. Mäkelän hevoset ovat menestyneet tasaisen varmasti viimeiset vuodet, erityisesti palkintosijoja on napsinut Mäkelän oma hevonen Wilhelm Nash. Mäkelä valmentaa hevosiaan yksilöllisellä otteella eikä pelkää kokeilla uusia tapoja parantaa hevostensa hyvinvointia. Hän ei aja itse kilpaa valmennettavilla hevosillaan vaan luovuttaa ohjat ammattiohjastajille, luottokuskeina Mäkelän hevosilla ovat jo pidempään toimineet Santtu Raitala ja Ari Moilanen.

HPK-n_raviliigahevonen_Callela_Exlusive_ja_Ville_Makela_Lumiravit_2018_photo_Hanna_Heinonen_www.hannaheinonen.com.jpg

Ville mäkelä

Motto

“Matkalla huipulle”

Elina Hirvonen

Raviliiga HPK:n kimpanvetäjänä toimii Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen. Ota yhteyttä elina.hirvonen@pilvenmaki.fi

Pilvenmäen ravirata

Raviliiga HPK:n kotirata on Pilvenmäen ravirata Forssassa, sillä HPK:n kotikaupungissa Hämeenlinnassa ei ole ravirataa. Pilvenmäen raviradan toiminta on ollut Elina Hirvosen johdolla erittäin idearikasta, ja rata palkittiinkin Vuoden raviratana 2018.