Raviliiga - Travliga HIFK

Mascate Match kuva Erkki Kivistö.jpg

Mascate Match “Massi”

s. 3.6.2016

isä Muscle Mass

emä Captivation

emänisä Cantab Hall

Mascate match

Raviliigan HIFK:n hevonen on Mascate Match eli “Massi”. Tamma valmentautuu Pekka Korven tallilla Vihdissä. Massin ovat kasvattaneet yhdessä Punkarin Hevostalli Ky sekä Maini ja Saku Mikkola. Heidän kasvattamiaan Match-hevosia myytiin Ypäjän huutokaupassa 2017 myös kolmelle muulle Raviliigalle. Raviliiga HIFK:n Massissa on ainesta maailman huipulle. Hevonen otti ensimmäisen suurvoittonsa Ruotsissa kesäkuussa 2019 voittamalla E3-finaalin ja miljoona Ruotsin krrunua.

Massi on jo tottunut saamaansa huomioon. Tamma ottaa rennosti voittajaesittelyissä ja tapaamisissa kimppalaisten kanssa. “Massi on lahjakas, hyväkäytöksinen ja nokkela nuori urheilija”, kimpanvetäjä Pauliina Raento kuvailee hevosta.

Tutustu tarkemmin Massin sukuun ja kilpailutuloksiin Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

hyväntekeväisyyskohde

Raviliigan päättyessä vuoden 2020 lopussa, lahjoitetaan 50 prosenttia joukkueen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Raviliiga HIFK:n hyväntekeväisyyskohde on Sylva ry. Sylva ry tukee syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän läheisiään.

Pekka korpi

Massia valmentaa Pekka Korpi, joka on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ravivalmentajista Suomessa. Hänellä on valmennustoimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Massi valmentautuu Korven Vihdissä sijaitsevalla tilalla. Korpi on tullut tunnetuksi erityisesti taitavana nuorten hevosten valmentajana. Hänen valmentamat hevosensa ovat voittaneet useita suurkilpailuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Korpi on tullut tunnetuksi myös kasvattajana, hänen kasvatit tunnetaan Arctic -etuliitteestä.

Massin lisäksi Korven viime vuosien menestyshevosia ovat olleet muun muassa Express Duo, Twigs Voici ja Twist Of Fate.

Pekka_Korpi_Lahti_0219_kuva_Suomen_Hippos_Hanna_Laakso.JPG

Pekka korpi

Motto

“Jos luovuttaa, ei voi voittaa.”

pauliina raento

Raviliiga HIFK:n kimpanvetäjänä toimii Pauliina Raento. Kimpanvetäjä Pauliina oli mukana myös vuoden 2014 Raviliigassa Suomen Ratsastajainliiton joukkueen vetäjänä. Ota yhteyttä: raviliiga.hifk@vermo.fi

Vermon ravirata

Raviliiga HIFK:n kotirata Vermon ravirata on maamme keskusrata, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Leppävaarassa sijaitsevaa kauppakeskus Selloa. Vermossa järjestetään raveja vuoden jokaisena keskiviikkona. Satunnaisesti Vermossa järjestetään raveja myös muina päivinä kuten lauantaisin ja maanantaisin.