Vielä ehdit suurkilpailufinalistin omistajaksi!

Marschall Match kilpailee Oulu Express -finaalissa lauantaina.

Marschall Match kilpailee Oulu Express -finaalissa lauantaina.

Raviliiga Kärppien Mercedes Match ja Raviliiga Tapparan Marschall Match valmistautuvat parhaillaan 3-vuotiaiden suurkilpailun Oulu Expressin finaaliin. Lauantaina 7. syyskuuta Äimäraution raviradalla juostavan Oulu Expressin voittaja ansaitsee peräti 19 000 euroa.

Raviliiga Kärppien loppuunmyyty “Mersu” selvitti tiensä finaaliin Oulun karsinnoista. Janne Sorosen ohjastama tamma oli oman karsintansa neljäs, jolla irtosi viimeinen finaalipaikka. Mersu kiihdyttää takarivin paikalta 12 finaaliin. Erityisen hienoa Mersun finaalipaikassa on se, että Katja Melkon valmentama tamma kilpailee oman kotiratansa Oulun suurkilpailussa.

Raviliiga Tapparan Marschall Match puolestaan voitti Vermossa ajetun karsintalähdön. Tuija Irrin valmentama lahjakas ruuna hallitsi karsinnan tapahtumia johtopaikalta lähdöstä maaliin. Hannu Torvisen ohjastama Marschall Match kiihdyttää matkaan radalta yksi. “Sheriffistä” on vielä osuuksia jäljellä! Ostamalla osuuden hevosesta olet suurkilpailun finalistin omistaja. Sitä ei jokainen hevosenomistaja pääse kokemaan!

Oulu Express -finaali ajetaan Oulun Kavioliiga-ravien 9. lähtönä noin kello 16.55. Lähdön näet myös Veikkauksen TotoTV:stä osoitteessa www.veikkaus.fi/toto. Lisäksi Oulun Kavioliiga-ravit näkyvät antenniverkon kanavapaikalla 26.

Tutustu Mersuun täältä.

Tutustu Sheriffiin täältä, ja osta oma osuutesi hienosta ravihevosesta täältä.

Mersu myytiin loppuun, kun se pääsi Tammakriteriumin finaaliin. Nyt käyvät Sherrifin osuudet nopeasti kaupaksi, ja juuri tänään onkin paras mahdollinen hetki hankkia osuus Raviliiga-hevosesta! Syksy on ikäluokkakilpailujen aikaa, joka tarkoittaa sitä, että nyt 3-vuotiaat Raviliiga-hevoset kilpailevat tämän kauden isoimmista palkinnoista sekä pääsystä arvostettujen kilpailujen kunniataulukoihin.

Mercedes Match. Kuva: Anu Kovalainen

Mercedes Match. Kuva: Anu Kovalainen