Raviliiga Pelicansissa muutoksia

Raviliiga Pelicans osti vuoden 2017 varsahuutokaupasta itselleen tamma Stonecapes Sylvien. “Sylvi" siirtyi valmennukseen Juuso Holttisen tallille, mutta on kohdannut paljoan epäonnea matkan aikana. Tamma loukkasi jalkansa toisen kerran juuri ennen uransa ensimmäistä lähtöä, ja on ollut kesän laitumella toipumassa. Eläinlääkäri on suositellut tammalle siitosuraa, jonka vuoksi Sylvi ei enää sovellu Raviliigan käyttöön.

Raviliigan tarkoituksena on tarjota elämyksiä hevosenomistajana hevosen nelivuotiskauden loppuun asti. Omistajien on tarkoitus saada seurata hevosensa kasvamista kilpahevoseksi, ja saada erityisesti jännittää hevosen kilpailusuorituksia. Koska Sylvi ei valitettavasti voi kilpailla, haluaa Raviliiga Pelicans kuitenkin tarjota mahdollisuuden omille kimppalaisilleen päästä seuraamaan myös kilpailevan hevosen elämää. Siksi Raviliiga Pelicans myy Stonecapes Sylvien siitostammaksi. Sylvin tilalle halutaan vuokrata samanikäinen ravihevonen eli vuonna 2016 syntynyt lämminverinen ravihevonen.

Sopivan hevosen löytyessä vuokrasopimus kestää vuoden 2020 loppuun asti, eli siihen asti kuin Sylvikin olisi ollut Raviliiga Pelicansin hevonen. Sylvistä on ollut myynti-ilmoitus 9.8. Hevosurheilu-lehdessä, samassa lehdessä on ollut myös ilmoitus, jossa etsitään vuokrahevosta Raviliiga Pelicansille.

Sylvi on erittäin hyväsukuinen tamma, jonka sisko on Stonecapes Queila, joka on yksi ikäluokkansa kärkitammoista. Sylvin siitostammaksi haluavien tulee jättää tarjous tammasta 16. elokuuta mennessä Raviliiga Pelicansin kimpanvetäjälle Johanna Heinoselle sähköpostitse johanna.heinonen@jokimaanravit.fi.

Myös tarjoukset Sylvin tilalle vuokrattavasta hevosesta on jätettävä 16. elokuuta mennessä Johanna Heinoselle. Raviliiga Pelicans etsii vuonna 2016 syntynyttä hevosta, joka olisi pian valmis kilpailemaan. Vuokra-aika on vuoden 2020 loppuun asti. Tarjotessaan hevosta vuokralle täytyy tarjoukseen liittää myös halutut leasingehdot.

Stonecapes Sylvie myydään siitostammaksi.

Stonecapes Sylvie myydään siitostammaksi.