Raviliiga Pelicansin uusi hevonen on Piece Of Glory

Raviliiga Pelicans on hankkinut loukkaantuneen Stonecapes Sylvien tilalle leasingsopimuksella tamma Piece Of Gloryn eli “Irman”. Irma on Sylvin tapaan vuonna 2016 syntynyt lämminverinen ravihevonen. Vuokrausehtoihin kuului se, että Irma jatkaa nykyisen valmentajansa Juha Utalan valmennuksessa. Näin ollen Raviliiga Pelicansin hevosen lisäksi vaihtuu myös valmentaja. Utala kuuluu Team Jokimaan valmentajiin, ja hänen tallinsa sijaitsee Hollolassa.

Piece Of Glory ei ole vielä juossut kilpaa, mutta ensimmäisen startin aika on ensi viikon keskiviikkona 28. elokuuta Vermossa. Raviliiga Pelicansin osakkaat pääsevät siis heti jännittämään hevosensa kilpailusuoritusta. Valmentaja Juha Utala ajaa itse Irmaa Vermon lähdössä. Irma kilpailee Vermon ravien viimeisessä 10. lähdössä, joka ajetaan noin kello 21.05.

Irma on hyväsukuinen, sen sisko Piece By Piece oli aikansa huipputamma, joka voitti muun muassa Arvid Åvallin Tammaderbyn ja Tammavaltikan. Irman isä Zola Boko on myös kolmen muun Raviliiga-hevosen isä.

Raviliiga Pelicansista on vielä osuuksia jäljellä! Irma on nyt 3-vuotias, ja sen vuokraussopimus kestää Raviliigan loppuun asti eli Irman nelivuotiskauden loppuun asti. Pääset heti 100 eurolla mukaan kilpailevan hevosen kimppaan, ja jännittämään pääseekö Irma tulevaisuudessa jopa ikäluokkansa suurimpiin kilpailuihin mukaan.