Royal Date ja Mercedes Match kilpailevat

Royal Date

Royal Date

Seuraavaksi kilparadoilla Raviliigan hevosista nähdään hienosti viimeksi Vieremällä suorittanut Kärppien Mercedes Match ja tauolta palaava SaiPan Royal Date.

Mercedes Match eli Mersu kilpailee Kajaanin perjantairaveissa 12. heinäkuuta. Ohjiinsa tamma saa jälleen Santtu Raitalan, joka ohjasti viimeksi Mersun alkulaukan jälkeen upeasti neljänneksi. Mersu jatkaa autolähdöissä kilpailemista ja tällä kertaa se kiihdyttää matkaan radalta 8, joka on autolähdössä eturivin uloin paikka. Mersun lähtö on illan kuudes, ja se starttaa noin kello 20.05.

Raviliiga SaiPan Royal Date kilpailee Lappeenrannan raveissa maanantaina 15. heinäkuuta. Matti Nisosen valmentama Ronja palaa parin kuukauden tauolta. Ronja kilpailee ravien ensimmäisessä lähdössä noin kello 18.07. Tammalla oli hyvä arpaonni, sillä se saa lähteä matkaan eturivin sisimmältä radalta yksi.

Molempien tammojen lähdöt voi seurata myös Veikkauksen TotoTV:stä www.veikkaus.fi/tototv.

Sarjataulukossa Royal Date ja Mercedes Match ovat peräkkäin. Mersu on sijalla kuusi ja Ronja sijalla seitsemän, mutta seuraavien lähtöjensa menestyksen mukaan sijoitukset saattavat muuttua. Menestymällä kummallakin tammalla on mahdollisuus nousta Raviliigassa jopa sijalle viisi.