Marschall Match osallistuu SHKL Cupin finaaliin - Tingaling ja Rehab Kasvattajakruunun alkuerissä

Raviliigassa saadaan taas jännittää hevosten kilpailusuorituksia. Tapparan Marschall Match osallistuu ensimmäiseen suurkilpailun finaaliinsa lauantaina. Jukurien ja Ilveksen hevoset puolestaan kilpailevat Jyväskylässä maanantaina.

Tapparan Sheriffi haki tyylipuhtaan voiton SHKL Cupin karsinnasta Seinäjoelta ja lunasti paikkansa finaaliin, joka ajetaan lauantaina 18. toukokuuta Kuopiossa. SHKL Cup on kevään ensimmäisiä suurkilpailuja 3-vuotiaille lämminverisille. Voittaja ansaitsee finaalista 10 000 euroa.

Tuija Irrin valmentama Marschall Matchin ohjissa jatkaa Hannu Torvinen, joka on tällä hetkellä koko Suomen ohjastajaliigassa sijalla kaksi. Sheriffin lähtö ajetaan Kuopion Ravilauantain neljäntenä lähtönä noin kello 15.30. Raviliiga Tapparalla on mahdollisuus nousta sarjataulukossa toiseksi ohi Jukurien, jos Marschall Match pärjää hyvin lauantaina.

Maanantaina Jyväskylän Killerin raviradalla kilpailee kaksi Raviliiga-hevosta, Jukurien Tingaling ja Ilveksen Rehab. Vuorossa ovat Kasvattajakruunun alkuerät 3-vuotiaille tammoille ja 3-vuotiaille oriille sekä ruunille. Kasvattajakruunu on suurkilpailu nuorille hevosille, Kasvattajakruunun finaaleja ajetaan eri ikäluokille. 3-vuotiaiden Kasvattajakruunun finaalit ajetaan marraskuussa.

Ilveksen Rehabin lähdössä on vain viisi osallistujaa. Lähtö on samalla ensimmäinen autolähtö Ripalle, jota ohjastaa jo luottokuskiksi muodostunut Mika Forss. Markku Niemisen valmentama ruuna kilpailee heti ravien toisessa lähdössä noin kello 18.30.

Tingaling osallistuu tammojen Kasvattajakruunun alkuerään Iikka Nurmosen ohjastamana. Nurmonen ohjasti Tingaa jo viime vuonna hyvällä menestyksellä. Jouni Hillbomin valmentama Tingaling kilpailee ravien neljännessä lähdössä noin kello 19.15.

Kaikki lähdöt näet myös Veikkauksen TotoTV:n välityksellä osoitteessa www.veikkaus.fi/toto. Marschall Matchin lähtö näytetään myös Ravilauantai-lähetyksessä antenniverkon kanavapaikalla 26.

Rehabista, Tingalingista ja Marschall Matchista on vielä osuuksia vapaana. Tutustu hevosiin ja lunasta oma osuutesi täältä.

Marschall Match osallistuu ensimmäiseen suurkilpailun finaaliinsa.

Marschall Match osallistuu ensimmäiseen suurkilpailun finaaliinsa.