Raviliiga-kalenterissa häämöttää kolme koitosta

Tällä viikolla Raviliiga-hevosista tositoimissa nähdään HIFK:n Mascate Match sekä Saipan Royal Date. Ensi viikon maanantaina katseet kohdistuvat Tapparan Marschall Matchiin.

Royal Date starttaa sunnuntaina Mikkelissä. Kuva: Hippos / Hanna Närhinen

Royal Date starttaa sunnuntaina Mikkelissä. Kuva: Hippos / Hanna Närhinen

Mascate Match esiintyy uransa toistaiseksi suurimman yleisön edessä. Pekka Korven valmentama tamma osallistuu kolmivuotiaiden lämminveristen Seppeleajoon, joka kilpaillaan tämän viikon lauantaina Vermossa osana Finlandia-päivää. Mascate Matchin lähtö ravien neljäs lähtö ja se starttaa aikataulun mukaan noin kello 15.13. ”Massi” kilpailee numerolla neljä.

Matti Nisosen luotsaama Royal Date juoksee sunnuntaina 5. toukokuuta kilpaa Mikkelissä. Kyseessä on tamman uran kolmas kilpailu. Raviliiga Saipan omistaman hevosen lähtö on Mikkelin sunnuntain toinen lähtö ja se lähetetään matkaan aikataulun mukaan noin kello 16.30. Valmentaja Nisonen ohjastaa tammaa itse enintään kolmevuotiaille lämminverisille rajatussa tasoitusajossa.

Marschall Match starttaa ensi viikon maanantaina 6. toukokuuta Seinäjoella. Tuija Irrin valmentaman ja Hannu Torvisen ohjastaman ”Sheriffin” lähtö on SHKL Cupin karsinta. Se juostaan ravien viidentenä lähtönä, aikataulun mukaan noin kello 19.35.

Mukaan Raviliigaan?

Raviliigojen kimppahevoset on hankittu puolitoistavuotiaina hevoshuutokaupasta Ypäjältä ja niiden omistaminen päättyy vuoden 2020 lopussa. Pääset projektin aikana seuraamaan lämminveristen ravihevosten uraa ja kehitystä huippu-urheilijoiksi aina niiden 4-vuotiskauden loppuun asti. Pääset tapaamaan hevostasi ja tutustumaan ravitallin elämään Raviliigan aikana.

Ehdit siis hyvin mukaan matkalle jännittämään oman ravihevosen etenemistä! HIFK:n Mascate Matchin kimppa on myyty loppuun, muista hevosista on toistaiseksi osuuksia jäljellä.

Ohjeet oman Raviliiga-osuuden ostamiseen ja muuta lisätietoa löydät täältä.