Mercedes Match ja Rehab seuraavaksi startissa Raviliiga-hevosista

Rehab ja Mika Forss ovat ehtineet jo voittaakin yhden lähdön. Kuva: Hanna Laakso

Rehab ja Mika Forss ovat ehtineet jo voittaakin yhden lähdön. Kuva: Hanna Laakso

Raviliiga Kärppien Mercedes Match kilpailee kiirastorstaina Bodenin raveissa Ruotsissa. Kaksi uransa ensimmäistä starttia laukkoihin pilannut “Mersu” yrittää uudelleen Bodenin valloitusta. Viimeksi tamma laukkasi loppusuoran alussa. Janne Soronen ohjastaa Mersua, jonka lähtö ajetaan ravien 5. lähtönä Suomen aikaa noin kello 14.44.

Raviliiga Ilveksen Rehab kilpailee ensi viikon tiistaina 23.4. Teivo ravien 3. lähdössä. Viimeksi “Ripa” sijoittui hienosti toiseksi. Ilves-fani Mika Forss jatkaa Ripan ohjissa myös Teivossa. Tiistain lähdössä Ripalla on 20 metrin takamatka volttilähdössä. Ripan lähtö ajetaan noin kello 18.50.

Jos et pääse paikan päälle katsomaan hevosen juoksua, lähdöt voi tuttuun tapaan katsoa Veikkauksen TotoTV:stä osoitteessa www.veikkaus.fi/toto.