Raviliiga Tapparan Marschall Match tavoittelee kolmatta voittoaan maanantaina

Marschall Match on vielä voittamaton kilparadoilla. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso

Marschall Match on vielä voittamaton kilparadoilla. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso

Raviliiga Tapparan Marschall Match eli ”Sheriffi” on aloittanut uransa upeasti voittamalla kaksi ensimmäistä lähtöään. Edellisessä startissaan Sheriffi ja Hannu Torvinen voittivat Tampereen paikalliskamppailussa Ilveksen Rehabin.

Voiton jälkeen kaikki on sujunut hyvin. ”Hevoselle kuuluu hyvää. Sheriffi kävi maanantaina hiitillä Teivossa ja oli tuntunut oikein hyvältä”, Sheriffin hoitaja Jonna Irri raportoi.

Hevonen jatkaa kilpailemista kotiradallaan Teivossa maanantain ravien 3. lähdössä. Autolähtö on uusi lähetystapa Sheriffille. Autolähdössä hevoset kiihdyttävät matkaan auton siivekkeiden perästä. ”Lähtöauton takaa lähtemistä kävimme harjoittelemassa myös Teivossa, ja silloin hevonen toimi hyvin. Totta kai se on silti uusi asia nuorelle hevoselle, mutta uskomme sen suoriutuvan siitä mallikkaasti”, Irri kertoo.

Sheriffi ja hoitaja tulevat hyvin toimeen keskenään. ”Sheriffi on tosi kiva hevonen. Se ei tee itsestään numeroa ja on tosi lunki ja rento työskentelykaveri, mutta kuitenkin eloisa ja iloinen. Raveissa se on käyttäytynyt erittäin mallikkaasti”, Irri kehuu.

Lähdön näet suorana myös Veikkauksen TotoTV:stä osoitteessa www.veikkaus.fi/toto. Marschall Matchin lähtö ajetaan noin kello 19.15.

Sheriffistä on vielä osuuksia jäljellä, omasi voit lunastaa paikan päällä Teivossa tai verkkokaupasta täältä. Tutustu Sheriffiin ja sen taustajoukkoihin täältä.