Raviliiga HIFK:n Mascate Match kilpailee Ruotsissa tiistaina 19.3.

Kuva: Erkki Kivistö

Kuva: Erkki Kivistö

Raviliiga HIFK:n Mascate Match avaa kautensa tiistaina Ruotsissa. Pekka Korven valmentama Mascate Match eli ”Massi” aloitti uransa viime syksynä kahdella voitolla. Suomessa talven treenannut Massi aloittaa kolmivuotiskautensa Solvallan raviradalla Ruotsissa 3-vuotiaille tammoille tarkoitetussa lähdössä. Massi kiihdyttää matkaan takarivin paikalta 11.

”Viime aikoina on ollut haastavat kelit valmentaa hevosia kotona, mutta Massi on saanut olla koko talven terveenä ja sitä on päästy treenaamaan suunnitelman mukaisesti”, Korpi toteaa.

Pekka Korpi ohjastaa myös tammaa tiistaina. ”Lähtöpaikka on huono, enkä tunne vastusta, mutta lähden silti hyvillä mielin tiistain starttiin. Massi on hyvä hevonen. Se lähti maanantai-aamuna matkustamaan kohti Ruotsia”, Korpi kertoo.

Tulevaisuuden suunnitelmat ovat auki, kuten monella nuorella hevosella tässä vaiheessa kautta. ”Massihan aloitti syksyllä niin lupaavasti, että totta kai meillä on mielessä kaikki ikäluokan suurkilpailut. Mutta katsotaan rauhassa ensin tämä startti, ja mietitään sen jälkeen seuraavia kilpailuja”, Korpi sanoo.

Mascate Match kilpailee Solvallan ravien viidennessä lähdössä, joka ajetaan Suomen aikaa noin kello 20.52. Lähdön voit katsoa Veikkauksen TotoTV:stä osoitteessa veikkaus.fi/toto.